11.1.2009

Lähdettiin 7 aikaan aamusta ajelemaan kohti Kajaania. Kehä alkoi 11:15, ja oltiin paikanpäällä noin tunti ennen tollereiden arvostelun alkamista. Kehä oli juuri sopivasti hallin reunassa, hätäuloskäynnin vieressä, jossa ei saanut olla häkkejä, joten saatiin levitettyä meidän peitot erään autonviereen, syrjään ohikulkevilta näyttelyläisiltä. Pystyttiin myös helposti seuraamaan kehän kulkua paikaltamme.

Ensin oli urokset, ja sitten tuli juniorinartut. Junnuissa Saanan lisäksi oli 7 narttui, joista heti takanamme kulki Pian esittämä oma kasvattinsa Grezagord's Ronjaryöväri. Tuomarina oli Sveitsiläinen Laurent Pichard (jota muuten luulin naiseksi ennenkuin näin miehen kehässä : >), joka oli oikein mukavan oloinen tuomari.

Yksittäisarvostelun tuloksena saatiin ERI (jess<3). ja kilpailuluokassa sijoituttiin toisiksi (Ronja ryökäle meni edelle, ja nappasi Rop-junnu tittelin kirjaimellisesti nenänedestä ;D :D), ja olin kyllä todella tyytyväinen tähän tulokseen :) PN-kehässä ei sitten enään sijoituttukkaan, mutta palattiimpahan kotiin Eri nauha ja hyvä arvostelu kädessä :)

tuomari: Laurent Pichard, Sveitsi
tulos: ERI JUK2
arvostelu: "Erittäin narttumainen. Ikä 9 kuukautta. Erinomaista rotutyyppiä. Esitetään erittäin hyvässä kunnossa. Kaunis kokonaisuus seistessä. Ikäisekseen sopiva rintakehä. Hieman ahdas takaa."